Salata verde cu sfecla

Se spala si se fierbe sfecla, apoi se curata si se taie sub forma de taitei subtiri. Se spala bine salata si se asaza in salatiera, se amesteca cu ule

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi
  • 1 sfecla
  • 5 linguri ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se spala si se fierbe sfecla, apoi se curata si se taie sub forma de taitei subtiri. Se spala bine salata si se asaza in salatiera, se amesteca cu ulei, sare si zeama de lamaie, iar peste ea se asaza taiteii de sfecla.
Se serveste langa mancarurile cu legume si carne.

Alte retete de salate:

Salata de spanac cu branza

Salata de sfecla rosie si hrean

Salata de conopida

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...