MOD DE PREPARARE: Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in
MOD DE PREPARARE:
Patrunjelul se taie foarte foarte marunt, rosiile se taie in cubulete foarte mici, ceapa se taie foarte marunt, burgulul se pune in apa cat sa il acopere si se lasa acolo cam pentru 30-45 minute ca sa se inmoaie bine.
Toate ingredientele se toarna intr-un castron, se amesteca totul foarte bine, iar la sfarsit puneti sare si piper dupa preferinte.
Reteta propusa de Pupacel
Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...
Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj