Se fierb cartofii, sfecla rosie si morcovii cu tot cu coaja. Dupa ce sunt bine fierti, lasi totul sa se raceasca, dupa care ii cureti si ii tai cubule
Se fierb cartofii, sfecla rosie si morcovii cu tot cu coaja. Dupa ce sunt bine fierti, lasi totul sa se raceasca, dupa care ii cureti si ii tai cubulete. Totul se amesteca intr-un vas cu castravetii taiati si ei in cubulete. Se pune sarea si piperul dupa gust. Si apoi se stropeste cu zeama de lamaie. Dupa care amesteci foarte fin sa nu se striveasca cubuletele. Dupa care se orneaza cu ou taiat felii (sau sub forma de floare) si cu patrunjel.
Se serveste rece
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa