Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul s
Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul se scurge de suc si se taie cuburi de doua ori mai mari decit ouale si carnea, in acelasi vas, unde se mai adauga patrunjelul taiat marunt, maioneza (daca e necesar, sare si piper).
Se serveste ornata cu masline.
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti