Pieptul de pui cu maioneza, masline si ceapa marinata este o salata cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe pieptul, se lasa sa se raceasca.
Pieptul de pui cu maioneza, masline si ceapa marinata este o salata cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe pieptul, se lasa sa se raceasca si apoi se taie cubulete.
Se amesteca cescuta de ulei cu cea de otet, cu apa, piperul, coriandrul, foile de dafin , sare si piper si se pune la fiert. Cand fierbe, se pune ceapa in ea (taiata pestisori), se stinge focul si se lasa la inmuiat cat e nevoie, dupa care se scoate.
Maslinele se taie marunt si se amesteca cu pieptul, maioneza si ceapa; se potriveste de sare si piper si se da la frigider. Se orneaza cu gogosar in otet sau frunzulite de patrunjel proaspat.
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura CorinuteiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj