Piept de pui cu nuci pecan

Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (joulien). S

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui prajite sau facute pe grill
  • 2 castraveti mici
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pahar nuci pecan
  • Sos 3 linguri sos soia
  • 1 lingurita radacina ginger razuita
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei arahide
  • 1 lingura ulei sesam

Mod de preparare

Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (joulien). Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti. Ingredientele sosului se amesteca se toarna peste carne. Se amesteca bine totul si se da la frigider.
Se serveste rece. Se poate servi pe o frunza de salata verde si peste, se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriander proaspat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...