SALATA CAPRESSE

Se taie branza si rosiile rondele. Se aranjeaza pe platoul ornat cu salata verde. Se pune pe deasupra ulei de masline si oregano.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza mozzarella 150g
  • rosii 170g
  • ulei de masline 20ml
  • oregano 3g
  • salata verde 1buc
  • chifle 1buc

Mod de preparare

Se taie branza si rosiile rondele. Se aranjeaza pe platoul ornat cu salata verde. Se pune pe deasupra ulei de masline si oregano.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...