Fierbi pieptul de curcan in apa cu sare, piper boabe si foi de dafin, dupa care scurgi si lasi sa se raceasca. Tai pieptul fiert in bucati. intr- un b
Fierbi pieptul de curcan in apa cu sare, piper boabe si foi de dafin, dupa care scurgi si lasi sa se raceasca. Tai pieptul fiert in bucati. intr- un bol asezi bucatele de curcan, adaugi telina data prin razatoare, cozile de telina taiate,
ceapa tocata, mararul, patrunjelul, uleiul de masline si putina sare. Daca gasesti, foloseste sare aromata; da un gust deosebit salatelor.
Optional, poti imbogati salata cu putina branza de capra.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
retete
Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...
Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.