Salata cu piept de pui si legume mexicane

Pieptul de pasare fiert si taiat cubulete impreuna cu legumele date in 2/3 clocote se prajesc putin in unt. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pasare mare
  • 400 gr. amestec de legume mexicane (se gasesc in comert in conserve sau congelate in pungi)
  • 150/200 gr. paste fainoase in forma de spirala
  • maioneza cu iaurt
  • o cepa
  • sare
  • unt
  • optional
  • piper si alune; pentru ornat: felii de portocala si lamiie

Mod de preparare

Pieptul de pasare fiert si taiat cubulete impreuna cu legumele date in 2/3 clocote se prajesc putin in unt. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu pastele fierte, maioneza, ceapa taiata pestisori, sarea, piperul, alunele si se orneaza cu portocale si lamiie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...