Carnea de pui se fierbe si se taie feliute, apoi se amesteca intr-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe razatoarea mare), castravetii murati taiati
Carnea de pui se fierbe si se taie feliute, apoi se amesteca intr-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe razatoarea mare), castravetii murati taiati felii subtiri si cascavalul (ras sau taiat felii). Se adauga zeama de lamiie, uleiul, sarea si piperul, dupa gust.
Compozitia se aranjeaza pe frunze de salata verde si se orneaza cu masline
Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.
Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.