Salata de andive cu carne de pasare

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun pest

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui fiert
  • 4—5 andive
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lamiie si 1 lingura de smantana

Mod de preparare

Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc.

Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun peste carne.

La fel se procedeaza si cu gogosarul.

Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maioneza. Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul turnat incet.
Salata se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.

Alte sugestii de salata

Salata cu ciuperci

Salata bulgareasca

Salata cu piept de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...