Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun pest
Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc.
Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun peste carne.
La fel se procedeaza si cu gogosarul.
Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maioneza. Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul turnat incet.
Salata se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.
Alte sugestii de salata
Salata cu ciuperci
Salata bulgareasca
Salata cu piept de pui
M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.
Gnocchi cu carnati de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj