Salata de boeuf cu piept de pui

Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 cana de mazare fiarta
  • 2 castraveti murati
  • 250 piept de pui
  • 1 lingurita mustar
  • 300 gr maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.
Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa sa se raceasca.
Se taie in cubulete si se amesteca impreuna cu mazarea, mustarul, 200 gr maioneza, sare si piper.
Se pune pe un platou, se acopera cu 100 gr maioneza si se orneaza cu gogosari in otet, masline, porumb, mazare sau morcov.


Salata de boeuf cu piept de pui se serveste rece.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu visine

simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...

Prajitura cu visine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii