Salata de carne de pasare

Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Tel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept si un picior de pasare
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 telina mare
  • 2 mere
  • 2 oua
  • 2
  • 5 dl ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamiie
  • frunze de salata verde

Mod de preparare

Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Telina se taie in felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca intre miini ca sa se inmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot in felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamiie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se imbraca salata. Se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa