Salata de cartofi cu piept de pui si castraveti

Retete dietetice

Portii
3
Timp pregatire
900 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 570 g cartofi noi
  • 1,5 l apa
  • doua foi de dafin
  • cateva boabe de piper negru
  • o lingurita de cimbru uscat
  • 250 g piept de pui + sare + 1/2 lingurita de condimente FUCHS Fix pentru Gratar
  • 250 g castraveti
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • o lingura ulei
  • Aveti nevoie de un grill electric.

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in 1,5 l apa cu o lingura de sare, foile de dafin, cateva boabe de piper negru si o lingurita de cimbru. Dupa ce s-au patruns bine, se curata de coaja, se taie cubulete si se mai presara cu putina sare. Se unge grillul cu ulei, se pun cartofii pe el, apoi grillul se porneste si se lasa pana cand se rumenesc cartofii. Intre timp, se pregateste pieptul de pui: se cresteaza cu ajutorul unui cutit, se bate cu un ciocan, se spala, se da cu sare, apoi se unge cu putin FUCHS Fix pentru Gratar. Dupa ce cartofii sunt gata, se pun intr-un castron si se pune pieptul de pui pe grill. Se curata castravetii de coaja, se clatesc cu apa si se taie rondele. Se pun peste cartofi si se adauga putina sare si o lingura de ulei, apoi se amesteca. Se curata cateii de usturoi, se spala si se zdrobesc peste cartofi si castraveti. La final, cand pieptul de pui este gata, se taie cubulete si se pune in castron, amestecand totul. Salata se serveste calda. Se poate servi cu felii de paine prajita pe grill.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca