Salata de fasole boabe si piept de pui

Retete dietetice

Portii
2
Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vinegreta:
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • 3 linguri ulei
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • Salata:
  • o conserva de fasole alba boabe (400 g)
  • 200 g piept de pui la gratar
  • o rosie (150g)
  • un fir de ceapa verde
  • 50 g masline negre
  • un ou fiert
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Vinegreta: Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se agita pentru a se omogeniza continutul.

Salata: Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea, se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt. Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte. Se scot samburii la masline si se taie in sferturi. Mararul se spala si se toaca marunt. Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca. Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii