Salata de fasole boabe si piept de pui

Retete dietetice

Portii
2
Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vinegreta:
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • 3 linguri ulei
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • Salata:
  • o conserva de fasole alba boabe (400 g)
  • 200 g piept de pui la gratar
  • o rosie (150g)
  • un fir de ceapa verde
  • 50 g masline negre
  • un ou fiert
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Vinegreta: Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se agita pentru a se omogeniza continutul.

Salata: Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea, se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt. Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte. Se scot samburii la masline si se taie in sferturi. Mararul se spala si se toaca marunt. Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca. Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii