Retete dietetice
Vinegreta: Se pun toate ingredientele intr-un borcan. Se pune capacul la borcan si se agita pentru a se omogeniza continutul.
Salata: Se pune fasolea intr-o sita si se clateste cu apa rece. Se pune apoi intr-un castron mare. Peste ea, se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se spala rosia, se decojeste si se toaca marunt. Se curata ceapa, se spala si se taie rondele marunte. Se scot samburii la masline si se taie in sferturi. Mararul se spala si se toaca marunt. Toate aceste ingrediente se pun in castron, peste fasole si piept de pui, se pune si vinegreta (dupa gust) si se amesteca. Se pune salata in castronul in care va fi servita. Se curata oul de coaja si se taie in sferturi, apoi se decoreaza salata cu el.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii