Salata de orez cu pipet de pui

Orezul se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se lasa la racit. Pieptul de pui de taie feliute subtiri si se adauga peste orez. Se toarna d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 200 gr piept de pui rasol
  • sau fript
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura mustar clasic
  • sare
  • Pentru ornat:
  • 1 lingura trufe
  • capere sau ciuperci

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se lasa la racit. Pieptul de pui de taie feliute subtiri si se adauga peste orez. Se toarna deasupra sosul vinegreta, din otet, ulei si mustar. Salata se orneaza cu trufe tocate marunt si capere sau ciuperci.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Placinta de dovleac Cozonac moldovenesc Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide