Salata de orez cu pipet de pui

Orezul se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se lasa la racit. Pieptul de pui de taie feliute subtiri si se adauga peste orez. Se toarna d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 200 gr piept de pui rasol
  • sau fript
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura mustar clasic
  • sare
  • Pentru ornat:
  • 1 lingura trufe
  • capere sau ciuperci

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se lasa la racit. Pieptul de pui de taie feliute subtiri si se adauga peste orez. Se toarna deasupra sosul vinegreta, din otet, ulei si mustar. Salata se orneaza cu trufe tocate marunt si capere sau ciuperci.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Placinta de dovleac Cozonac moldovenesc Chiftele

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere si nuci

Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...

Placinta invartita cu mere si nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii