Se taie marunt carnea (dupa ce in prealabil pieptul a fost fiert), ciupercile, castraveciorii, se amesteca intr-un castron, se adauga (daca e nevoie)
Se taie marunt carnea (dupa ce in prealabil pieptul a fost fiert), ciupercile, castraveciorii, se amesteca intr-un castron, se adauga (daca e nevoie) sare, piper, smintina, marar tocat. Deasupra se acopera frumos cu un strat substantial de smintina si se presara marar tocat.
Se serveste rece. Optional se poate servi si pe un platou ornind frumos cu smintina si cu marar, caz in care trebuie servit imediat ca sa nu se lase smintina.
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti