Salata de piept de pasare

Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in apa cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie cuburi.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • piept de pasare - 400 g
  • ciuperci din conserva - 100 g
  • mazare - 150 g
  • migdale tocate - 50 g
  • maioneza - 100 g
  • lamai - 100 g
  • smantana - 50 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • sare si piper

Mod de preparare

Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in apa cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie cuburi. Ciupercile se spala sub jet de apa rece, se scurg si se taie felii. Lamaile se spala si se stoarce sucul. Carnea, ciupercile, mazarea si migdalele se pun intr-un castron cu cateva picaturi de suc de lamaie. Se lasa 10 minute. Maioneza se amesteca cu smantana. Se adauga sarea, piperul si restul de suc de lamaie. Pieptul, ciupercile, mazarea si migdalele se amesteca cu maioneza cu smantana si se orneaza cu frunze de patrunjel.

Salata de piept de pasare se serveste rece.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide