Salata de pui

Pieptul de pui se taie feliute si se amesteca impreuna cu morcovii si telina date pe razatoare. Ceapa si usutroiul tocate marunt se pun la calit, in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui afumat sau rasol de piept de pui
  • 2 teline
  • 2-3 morcovi
  • 2 linguri unt sau ulei
  • 5 fire ceapa verde
  • 6 catei usturoi
  • 1 cana maioneza
  • 2 linguri mustar clasic
  • 100 gr cascaval ras
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute si se amesteca impreuna cu morcovii si telina date pe razatoare. Ceapa si usutroiul tocate marunt se pun la calit, in ulei, dupa care se adauga peste amestecul de carne cu legume. Se adauga maioneza si mustarul si se amesteca bine. Se presara deasupra piper si sare dupa gust. Salata se omogenizeaza bine se presara cu cascaval ras.


Se serveste dupa o ora de la preparare.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...