Pentru 4 portii de salata de pui cu legume aveti nevoie de 350 g salata verde, 2 morcovi, 2 fire de telina.
Salata, spalata si scursa de apa, se aseaza pe un platou, apoi morcovul, telina si ceapa se toaca marunt si se aseaza peste salata. Nuca se prajeste fara ulei si se adauga peste zarzavat, dupa care fileurile de pui se prajesc in trei linguri de ulei, se pipereaza si se dau deoparte. Zeama de la prajit se stinge cu doua linguri de apa, apoi adaugam otetul, sarea si piperul. Acest sos se toarna peste salata, dupa care se taie carnea si se aseaza deasupra. La final, salata de pui cu legume se orneaza cu patrunjel verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii