Pentru 4 portii de salata de pui cu legume aveti nevoie de 350 g salata verde, 2 morcovi, 2 fire de telina.
Salata, spalata si scursa de apa, se aseaza pe un platou, apoi morcovul, telina si ceapa se toaca marunt si se aseaza peste salata. Nuca se prajeste fara ulei si se adauga peste zarzavat, dupa care fileurile de pui se prajesc in trei linguri de ulei, se pipereaza si se dau deoparte. Zeama de la prajit se stinge cu doua linguri de apa, apoi adaugam otetul, sarea si piperul. Acest sos se toarna peste salata, dupa care se taie carnea si se aseaza deasupra. La final, salata de pui cu legume se orneaza cu patrunjel verde.
De mult planuisem aceasta supa groasa. Este perfecta pentru o zi de post (daca excludem parmezanul) sau orice alta zi, fiind...
Supa minestrone la slow cooker Crock PotIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa