Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale
Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale tari. Cat timp fierbe carnea, pregatesti celelalte ingrediente: tai varza fideluta si o stropesti cu zeama de lamaie. Dai ouale fierte si racite pe razatoare mica. Scurgi zeama de la carne si morcov si le lasi putin la racit. Le tai in cubulete si le adaugi in bol. Stropesti cu ulei de masline, adaugi sarea si piperul dupa gust, patrunjelul tocat marunt, apoi amesteci usor toate ingredientele.
Aceasta salata este ideala pentru o cina.
Alte retete recomandate:
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj