Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale
Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale tari. Cat timp fierbe carnea, pregatesti celelalte ingrediente: tai varza fideluta si o stropesti cu zeama de lamaie. Dai ouale fierte si racite pe razatoare mica. Scurgi zeama de la carne si morcov si le lasi putin la racit. Le tai in cubulete si le adaugi in bol. Stropesti cu ulei de masline, adaugi sarea si piperul dupa gust, patrunjelul tocat marunt, apoi amesteci usor toate ingredientele.
Aceasta salata este ideala pentru o cina.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.