Salată de sfeclă cu piept de pui şi caşcaval Delaco Sofia

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa! Unde mai pui ca se prepara si foarte usor. Printre atatea retete de sarbatoare, o salata delicioasa si usoara e binevenita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 6 felii piept de pui
  • • 4 sfecle rosii mijlocii fierte sau coapte
  • decojite
  • • 1 mar verde
  • • 6-8 morcovi mici
  • • 150 g cascaval Delaco Sofia
  • • 1 lămaie mare
  • • 1 lingură de hrean ras cu smantana
  • • o lingura de ulei
  • • sare si piper macinat.

Mod de preparare

Aceasta salata este foarte satioasa si absolut delcioasa!  Unde mai pui ca se prepara si foarte usor.

Intai trebuie sa pui la inabusit  pieptul de pui cu o lingura de ulei si o jumatate de ceasca de apa, pana se fragezeste si se rumeneste usor. Cand e gata, il scoti pe o farfurie si il lasi sa se raceasca.

La final, tai cubulete mici pieptul de pui, sfecla, cascavalul, morcovii si marul curatat de coaja si le amesteci intr-un bol. Adaugi sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.

Cand servesti, adaugi cate o lingurita de hrean cu smantana.

Pofta buna!


Salata de sfecla cu piept de pui si cascaval Delaco Sofia se serveste cu sos de hrean si smantana.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...