Pieptul de pui fiert se taie in lamele subtiri. Cartofi fierti in coaja sa curata si se taie cubulete mici. Pieptul de pui taiat, cartofii cubulete si
Pieptul de pui fiert se taie in lamele subtiri. Cartofi fierti in coaja sa curata si se taie cubulete mici. Pieptul de pui taiat, cartofii cubulete si maslinele se pun toate intr-un castron. Peste ele se pune maioneza si usturoiul pisat; se amesteca bine si se lasa la rece. Patrunjelul verde se pune peste salata inainte de a o servi la masa.
Se serveste rece, ca aperitiv
Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...
Chec cu cacao si fructe confiateOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj