Salata din piept de pui cu grapefruit

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 telina mica
  • 1 sfecla rosie
  • mica
  • o jumatate grapefruit roz
  • maioneza din 2 galbenusuri
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in betisoare foarte subtiri. Grapefruit-ul se curata de coaja si de pielita alba. Vom folosi doar pulpa taiata in bucati mici.

Preparam maioneza din: 2 galbenusuri, 200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie - dupa gust. La sfarsit o amestecam cu smantana. Punem totul intr-un bol, adaugam maioneza, saram, piperam si amestecam.


Servim salata rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights. Alte retete de salata recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...