Salata din piept de pui cu farfalle este un aperitiv de inspiratie italieneasca foarte aspectuos si original, dar mai ales foarte delicios.
Pipetul de pui se taie fasii de grosimea unui deget si se frig pe gratar sau in tigaie, cu putin ulei. Dovlecelul se taite cubulete si se frige foarte putin in ulei de masline cu un praf de sare, pana se inmoaie. Ciupercile proaspete, se taie felii subtiri si se calesc foarte putin in ulei de masline.
Intr-o oala se vor fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugand in apa un praf de sare si cativa stropi de ulei de masline, inainte de a pune pastele in apa clocotinda. Pastele fierte se storc de apa si se lasa la racit.
Se vor spala frunzele de ruccola si se vor stoarce bine, se vor taia rosiile cherry in jumatate. Se vor pune intr-un bol pentru salata pieptul de pui si pastele, se vor amesteca bine, dupa care se vor adauga dovlcelul, rosiile, ruccola si busuiocul. Salata se va stropi cu ulei de masline si otet balsamic dupa gust, apoi se va potrivi de sare si piper.
Se poate servi atat calda cat si rece. Pofta buna!
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti