Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se spala si se toaca si
Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se spala si se toaca si ea marunt. Piepul de pui, fiert si dezosat in prealabil, se toaca cubulete mici. Totul se amesteca cu maioneza, se sareaza si pipereaza dupa gust. Optional, se poate inlocui maioneza cu iaurt.
Se serveste rece, pusa peste felii de salata verde
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti