Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se spala si se toaca si
Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se spala si se toaca si ea marunt. Piepul de pui, fiert si dezosat in prealabil, se toaca cubulete mici. Totul se amesteca cu maioneza, se sareaza si pipereaza dupa gust. Optional, se poate inlocui maioneza cu iaurt.
Se serveste rece, pusa peste felii de salata verde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa