Salata nemteasca

Salata nemteasca este o salata cu carne si legume delicioasa si consistenta. Se face o maioneza din trei galbenusuri, piper, delicat si sare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi fierti taiati rondele
  • 3 cepe taiate pestisori
  • 2 legaturi de ridichi taiate rondele
  • 5 cremvusti fierti taiati rondele
  • 5 felii de sunca taiata fideluta
  • si 200 g smantana.

Mod de preparare

Salata nemteasca este o salata cu carne si legume delicioasa si consistenta. Se face o maioneza din trei galbenusuri, piper, delicat si sare. Se  amesteca toate la un loc, iar la final, se orneaza cu ridichi si verdeata.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Piftie combinata

Anul acesta am ales sa combin pasare si porc, intr-un mod care sa nu fie deranjant pentru fiere ( mai ales ca amandoi avem...

Piftie combinata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii