Salata nemteasca

Salata nemteasca este o salata cu carne si legume delicioasa si consistenta. Se face o maioneza din trei galbenusuri, piper, delicat si sare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi fierti taiati rondele
  • 3 cepe taiate pestisori
  • 2 legaturi de ridichi taiate rondele
  • 5 cremvusti fierti taiati rondele
  • 5 felii de sunca taiata fideluta
  • si 200 g smantana.

Mod de preparare

Salata nemteasca este o salata cu carne si legume delicioasa si consistenta. Se face o maioneza din trei galbenusuri, piper, delicat si sare. Se  amesteca toate la un loc, iar la final, se orneaza cu ridichi si verdeata.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide