Salata verde cu piept de pui si miere de albine

Salata verde cu piept de pui este un aperitiv consistent si sanatos. Pieptul de pui se spala si se taie in bucati lungi de cca 5 cm si late de cca 1 cm.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • piept de pui - 1
  • 2 kg
  • salata verde - 700 g
  • workchester - 250 ml
  • miere de albine - 200 g
  • mustar - 200 g
  • ulei 250 - ml
  • apa minerala - 1 l
  • sare
  • piper
  • otet - dupa gust
  • porumb
  •  
  • gem de fructe de padure (preferential) - 200 g

Mod de preparare

Salata verde cu piept de pui este un aperitiv consistent si sanatos. Pieptul de pui se spala si se taie in bucati lungi de cca 5 cm si late de cca 1 cm. Salata verde se spala bine sub jet de apa rece. Se prepara un sos din miere de albine, mustar, gem de fructe de padure, care se freaca cu 200 ml de ulei adaugat treptat ca la maioneza. Se adauga sarea, piperul, 200 ml workchester, apa minerala,  si otetul. Pieptul de pui se frige in tigaie cu 50 ml ulei pana se rumeneste si se adauga 50 ml workchester, apoi sosul preparat si se continua tratamentul termic inca cca 5 minute. La final se adauga si boabele de porumb si se amesteca bine.


Se serveste cu salata verde.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!