Salata de oua

Ouale fierte le taiem cubulete marunte. Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte
  • 100 g cas sarat
  • 1 lingura unt/margarina
  • 1 lingura plina smantana
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • otet
  • patrunjel

Mod de preparare

Ouale fierte le taiem cubulete marunte. Casul sarat (obtinut din cas proaspat presarat cu sare mare si lasat asa 1-2 zile) se sfarama cu furculita si apoi se amesteca cu ouale tocate. Se adauga untul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea mica, smantana, patrunjelul tocat marunt, otet (dupa cat de acra se doreste), condimentele si se amesteca bine. Dam la frigider pentru 1-2 ore ca sa se patrunda aromele.


Se serveste apoi ca aperitiv alaturi de paine prajita. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!