Salata de oua

Se fierb ouale rascoapte si se taie felii. Se taie rosiile felii, apoi se toaca marunt verdeturile si ceapa verde cu tot cu codite. Se aranjeaza pe o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 3 rosii tari
  • 10 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • hatmatuchi
  • tarhon
  • 1 lingura mustar
  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte si se taie felii. Se taie rosiile felii, apoi se toaca marunt verdeturile si ceapa verde cu tot cu codite. Se aranjeaza pe o salatiera mai mare, feliile de rosii, peste ele verdeturile, deasupra se aranjeaza feliile de oua in figuri si se toarna sosul de mustar amestecat cu ulei, sare si otet, bine frecat.
Se toarna sosul in momentul in care se serveste salata, altfel verdeturile se inmoaie si nu mai au aspect si gust placut.

Alte retete:

Zacusca

Ciuperci umplute

Conopida la cuptor cu bacon

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...