Salata de oua cu ceapa verde si patrunjel

Ouale se fierb tare, apoi se pun in apa rece ca sa se cojeasca mai usor. Cind s-au racit, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se curata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 oua
  • 8 fire ceapa verde
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamiie sau otet
  • sare
  • piper si patrunjel verde dupa dorinta

Mod de preparare

Ouale se fierb tare, apoi se pun in apa rece ca sa se cojeasca mai usor. Cind s-au racit, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie bucatele de 1-2 cm, cu cozi cu tot. Separat, intr-o cana, se prepara un sos din ulei, otet sau zeama de lamiie, sare, piper si putin patrunjel verde tocat. Se ia o salatiera, se pun in ea feliile de ou, ceapa taiata bucatele, se toarna deasupra sosul si totul se amesteca bine, dar cu grija ca sa nu se sfarime prea tare feliile de ou. Se garniseste cu patrunjel verde si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...