Ciuperci marinate cu parmezan

Ciuperci marinate cu parmezan este o reteta de salata rapida si delicioasa. Am taiat ciupercile bucatele sau felii, dovlecelul rondele foarte foarte subtiri.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un borcan mic de ciuperci marinate
  • parmezan razuit
  • 1 dovlecel mic (daca se poate cat un morcov
  • daca nu si e mai mare folosim din el o jumatate sau o treime)
  • o ceapa
  • un graunte de usturoi
  • 1 lamaie
  • 80 ml ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciuperci marinate cu parmezan este o reteta de salata rapida si delicioasa. Am taiat ciupercile bucatele sau felii, dovlecelul – rondele foarte foarte subtiri (fara sa-i curat coaja) si am tocat patrunjelul.

Dressingul: separat, intr-un castronel am amestecat uleiul, cu usturoiul pisat, cu zeama de la lamaie si cu ceapa tocata marunt; am pus sare si piper dupa gust.

Apoi am amestecat dressingul cu ciupercile, dovlecelul si patrunjelul si am dat la rece.

Am pus deasupra parmezan razuit si am servit pe pat de salata verde.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...