Ochiuri romanesti cu salata

Am pus 1l de apa la fiert si am adaugat 1 1/2 lingura otet. Cand clocotea apa am dat drumu usor la ou in apa. Ca sa nu aveti surprize mai bine sparget

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • salata verde
  • 1 ceapa verde
  • o bucata de castravete
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • marar
  • 2 felii toast
  • sos:
  • 1 lingutita mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite otet de mere
  • sare si piper

Mod de preparare

Am pus 1l de apa la fiert si am adaugat 1 1/2 lingura otet. Cand clocotea apa am dat drumu usor la ou in apa. Ca sa nu aveti surprize mai bine spargeti oul intr-o canita intai.

Trebuia sa arate ca un ou fiert in coaja dar fara coaja.

Am ras morcovul si am taiat restul legumelor le-am taiat normal.

Am amestecat legumele cu sosul.

Si apoi am aranjat frumos totul pe farfurie.

Pentru consistenta puteti servii salata cu toast.


Pentru consistenta puteti servii salata cu toast.

Pofta buna!

Reteta Ochiuri romanesti cu salata a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...