Picante si rotunjoare

Se fierb crenvustii, dar nu foarte mult, sa nu se 'sparga'. Se lasa 5 minute sa se raceasca si se taie atat crenvustii, cat si castravetii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 crenvusti de porc
  • 6 castraveciori murati
  • 1 pahar maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • 6 fasii de ardei iute verde
  • sare piper

Mod de preparare

Se fierb crenvustii, dar nu foarte mult, sa nu se 'sparga'. Se lasa 5 minute sa se raceasca si se taie atat crenvustii, cat si castravetii in rondele cat mai subtiri posibil.

Se freaca apoi maioneza cu usturoiul pisat, se adauga sare, piper dupa gust si se amesteca cu crenvustii si castraveciorii.

Se orneaza cu ardei iute.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...