Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt.
Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Salata se curata si se spala. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie rondele. telina se curata, se spala si se taie rondele. Carnea se amesteca cu castravetii, telina, maioneza, mustarul si sarea. Se orneaza cu rondele de rosii si marar verde. Se aseaza pe frunze de salata.
Salata a la Moscova se serveste rece.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti