Salata a la Russe cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie cuburi mici.
Salata a la Russe cu cartofi si legume este un aperitiv cu legume consistent si delicios. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se taie cuburi mici. Morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata si se spala. Jumatate din cantitate se toaca marunt, restul se lasa frunze pentru decor. Cartofii se amesteca cu morcovii, mazarea, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 150 g maioneza, sarea si piperul. Se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel.
Salata a la Russe cu cartofi si legume se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa