Se fierbe orezul in apa cu vegeta; e important sa nu se amestece, ca sa nu se terciuiasca orezul; se taie rosiile si ardeiul in bucatele mici iar ceap
Se fierbe orezul in apa cu vegeta; e important sa nu se amestece, ca sa nu se terciuiasca orezul; se taie rosiile si ardeiul in bucatele mici iar ceapa solzisori fini si se amesteca cu sare ulei si sucul de lamaie dupa gust. Se taie in felii foarte fine usturoiul si se amesteca cu orezul rece. Se lasa amesteca apoi toate ingredientele si se lasa la rece un sfert de ora.
trebuie consumata in cateva ore , pentru ca altfel se acreste
De sezon;) Și tare bunnn, eu l-am ocolit mulți ani, dar anul ăsta am redescoperit dovleacul ;) O bunatate, dulce sau...
Dovleac copt asezonat cu seminte de susanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj