Salata asortata cu fasole boabe este un aperitiv cu cartofi si legume sanatos si consistent. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece.
Salata asortata cu fasole boabe este un aperitiv cu cartofi si legume sanatos si consistent. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a clocotit, se schimba apa. Dupa fierbere se scurge si se lasa la racit. Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se lasa la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata, se lasa la racit si se taie cubulete. Usturoiul se curata,
se spala si se piseaza cu sare. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Fasolea boabe se amesteca cu fasolea verde, cartofii, morcovii, usturoiul, mararul, sarea si piperul. La salata se adauga maioneza si se amesteca usor.
Salata asortata cu fasole boabe se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii