Salata Bacration

Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr telina
  • 4 bucati anghinare
  • 200 gr piept de pui rasol sau fript
  • 200 gr macaroane fierte
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • vin
  • 1 cana maioneza
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • piper
  • sare
  • 2 oua rascoapte
  • 5
  • 50 gr sunca

Mod de preparare

Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de pui se taie tot julien. Macaroanele se fierb al dente, apoi se taie la 1-2 cm.

Separat, se pregateste sosul din maioneza, sos de rosii, sare, piper si putin vin in care s-au amrinat legumele. Se adauga legumele si carnea si se amesteca.


Salata se pune intr-o salatiera si se orneaza cu bucati mici de oua

si sunca tocata marunt. Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan

Ciorba radauteana

Iahnie de fasole

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos