Salata Bacration

Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr telina
  • 4 bucati anghinare
  • 200 gr piept de pui rasol sau fript
  • 200 gr macaroane fierte
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • vin
  • 1 cana maioneza
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • piper
  • sare
  • 2 oua rascoapte
  • 5
  • 50 gr sunca

Mod de preparare

Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de pui se taie tot julien. Macaroanele se fierb al dente, apoi se taie la 1-2 cm.

Separat, se pregateste sosul din maioneza, sos de rosii, sare, piper si putin vin in care s-au amrinat legumele. Se adauga legumele si carnea si se amesteca.


Salata se pune intr-o salatiera si se orneaza cu bucati mici de oua

si sunca tocata marunt. Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan

Ciorba radauteana

Iahnie de fasole

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...