Salata Bacration

Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr telina
  • 4 bucati anghinare
  • 200 gr piept de pui rasol sau fript
  • 200 gr macaroane fierte
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri ulei
  • vin
  • 1 cana maioneza
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • piper
  • sare
  • 2 oua rascoapte
  • 5
  • 50 gr sunca

Mod de preparare

Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de pui se taie tot julien. Macaroanele se fierb al dente, apoi se taie la 1-2 cm.

Separat, se pregateste sosul din maioneza, sos de rosii, sare, piper si putin vin in care s-au amrinat legumele. Se adauga legumele si carnea si se amesteca.


Salata se pune intr-o salatiera si se orneaza cu bucati mici de oua

si sunca tocata marunt. Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan

Ciorba radauteana

Iahnie de fasole

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii