Salata Berlineza cu parizer

Salata Berlineza cu parizer este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Parizerul se taie cuburi. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • parizer - 200 g
  • cartofi - 500 g
  • rosii proaspete - 300 g
  • ardei gras - 100 g
  • castraveti verzi - 300 g
  • maioneza - 250 g
  • zahar - 10 g
  • sare si piper

Mod de preparare

Salata Berlineza cu parizer este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Parizerul se taie cuburi. Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Ardeii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile se spala, se scot semintele si se taie cuburi. Parizerul, castravetii, cartofii, ardeii grasi se amesteca cu maioneza, zaharul, sarea si piperul. Se orneaza cu rondele de rosii.

Salata Berlineza cu parizer se serveste rece.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...