Salata Boeuf cu piept de pui
Cartofii, morcovul si patrunjelul radacina, se spala foarte bine şi se pun in coaja la fiert. Sunt fierti cand furculita intra cu usurinta, dar mijlocul se simte putin tare. Se scurg de apa si se lasa putin la racit. Apoi cu un cutit bine ascutit se curata foarte usor de coaja. In felul acesta zarzavatul a pastrat mai mult gust, dulceata lui nu s-a dus o data cu zeama fiarta. Pieptul de pui se fierbe fara pielita si apoi se scoate carnea de pe oase.
Zarzavatul fiert, castravetii murati, pieptul de pui se taie, toate cu rabdare, in bucati potrivite ca marime cu bobul de mazare. Se amesteca toate cu mazarea scursa, apoi se pun cateva linguri de mustar si se incorporeaza maioneza facuta din 2 doua galbenusuri fierte si un galbenus crud, o lingura de mustar. Se potriveste totul dupa gustul fiecaruia cu maioneza si mustar.
Se pune apoi pe un platou si se orneaza dupa priceperea fiecaruia
Salata Boeuf cu piept de pui se serveste rece, ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii