Salata bulgareasca

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se taie julien, iar castraveti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr castraveti
  • 400 gr rosii
  • 4 oua
  • 200 gr telemea
  • 100 gr sunca
  • 10 masline
  • 1 lamaie
  • 50 ml ulei
  • 1 salata verde
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se taie julien, iar castravetii si rosiile se feliaza. Se face o gramajoara de salata si se asaza de jur imprejur, alternativ feliile de rosii si castraveti. peste ele se pun cubulete de branza, sunca si putin patrunjel. In patru parti se asaza sferturile de ou intre ele si in varful salatei se pune cate o maslina. Se face un mix din sucul de lamaie, ulei si sare, cu care se stropeste salata.


Salata bulgareasca se serveste ornata cu verdeata tocata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Au iesit 33 de bucati.

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca