Ouale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se taie julien, iar castraveti
Ouale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se taie julien, iar castravetii si rosiile se feliaza. Se face o gramajoara de salata si se asaza de jur imprejur, alternativ feliile de rosii si castraveti. peste ele se pun cubulete de branza, sunca si putin patrunjel. In patru parti se asaza sferturile de ou intre ele si in varful salatei se pune cate o maslina. Se face un mix din sucul de lamaie, ulei si sare, cu care se stropeste salata.
Salata bulgareasca se serveste ornata cu verdeata tocata.
Au iesit 33 de bucati.
Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj