Salata chinezeasca cu paste

Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei. Varza se taie fasii subtiri. Morcovii se taie rondele. Mazarea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste chinezesti
  • 6 linguri ulei
  • 300 g varza creata chinezeasca
  • 3 bucati morcovi
  • 100 g mazare verde
  • 150 g germeni soia
  • 3 oua
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura patrunjel verde
  • 1 lingura frunze de telina
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri otet
  • piper (boabe) dupa gust
  • sare
  • dupa gust

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei.

Varza se taie fasii subtiri.

Morcovii se taie rondele.

Mazarea si morcovii se fierb, dar nu se inmoaie, se clatesc cu aparece.

Germenii de soia si varza se fierb 1 minut.

Ouale se amesteca cu verdeturile, sare si piper, se bat si se prepara o omleta in doua linguri de ulei.

Ardeiul se taie rondele.

Pentru sos, se amesteca restul de ulei, usturoi pisat, otet, sos de soia, piper. Omleta se taie fasii si impreuna cu ardeiul se adauga la paste.
Alte retete salate

Salata piept de pui

Salata de cartofi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii