Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei. Varza se taie fasii subtiri. Morcovii se taie rondele. Mazarea
Pastele se fierb in apa sarat. Se asaza in salatiera, se amesteca cu o lingura de ulei.
Varza se taie fasii subtiri.
Morcovii se taie rondele.
Mazarea si morcovii se fierb, dar nu se inmoaie, se clatesc cu aparece.
Germenii de soia si varza se fierb 1 minut.
Ouale se amesteca cu verdeturile, sare si piper, se bat si se prepara o omleta in doua linguri de ulei.
Ardeiul se taie rondele.
Pentru sos, se amesteca restul de ulei, usturoi pisat, otet, sos de soia, piper. Omleta se taie fasii si impreuna cu ardeiul se adauga la paste.
Alte retete salate
Salata piept de pui
Salata de cartofi
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii