Salata cu branza de capra

Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece. Spalam salata, o uscam. Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-u

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350g de branza de capra
  • 25cl de smantana lichida
  • plante: laptuci
  • spanac
  • hasmatuchi
  • patrunjel
  • tarhon
  • 12 cl ulei de masline
  • vinegreta
  • 2 lg de crema de masline
  • ansoa si capere
  • sare si piper

Mod de preparare

Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece.

Spalam salata, o uscam.

Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-un bol mare. Asezonam cu sare si piper. Amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Incorporam usor smantana batuta cu ajutorul unei spatule.

Umplem 4 boluri cu marginile inalte unse in prealabil cu ulei de masline. Punem la rece timp de 2 ore.

Cand servim repartizam salata in farfurii. Puneti 1, 2 lingurite de vinegreta.

Goliti bolurile rapid in centrul fiecarei farfurii.

Diluam crema de tapenade in 1 sau 2 linguri de ulei de masline si stropim deasupra spuma din branza de capra.

Punem piper cat cuprindeti cu degetele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide