Salata cu branza de capra

Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece. Spalam salata, o uscam. Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-u

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350g de branza de capra
  • 25cl de smantana lichida
  • plante: laptuci
  • spanac
  • hasmatuchi
  • patrunjel
  • tarhon
  • 12 cl ulei de masline
  • vinegreta
  • 2 lg de crema de masline
  • ansoa si capere
  • sare si piper

Mod de preparare

Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece.

Spalam salata, o uscam.

Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-un bol mare. Asezonam cu sare si piper. Amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Incorporam usor smantana batuta cu ajutorul unei spatule.

Umplem 4 boluri cu marginile inalte unse in prealabil cu ulei de masline. Punem la rece timp de 2 ore.

Cand servim repartizam salata in farfurii. Puneti 1, 2 lingurite de vinegreta.

Goliti bolurile rapid in centrul fiecarei farfurii.

Diluam crema de tapenade in 1 sau 2 linguri de ulei de masline si stropim deasupra spuma din branza de capra.

Punem piper cat cuprindeti cu degetele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii