Se da cascavalul (150 gr.) pe razatoarea mare. Se bat cele doua galbenusuri, se adauga sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca impr
Se da cascavalul (150 gr.) pe razatoarea mare. Se bat cele doua galbenusuri, se adauga sare si piper. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca impreuna cu galbenusurile. Se pune cascavalul, restul de 50 de gr, taiat in cuburi mici, in patru vase speciale mici de Jena, care se dau la cuptorul cu foc potrivit pentru 15 minute. Se pune pe 4 farfurii salata verde taiata si asezonata cu otet. Deasupra salatei se asaza pe fiecare farfurie cascavalul care s-a aurit frumos in cuptor.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa