Salata cu cascaval

Salata se spala foarte bine si apoi se desfac frunzele. Sunca se taiem in felii subtiri, cascavalul si rosiile se taie rondele. Intr-un castron ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana de salata de orice fel
  • 150 g sunca de curcan
  • 150 g cascaval mozarella
  • 1 buchet de verdeata de patrunjel
  • 150 g rosii
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • frunze de salvie
  • cimbrisor
  • busuioc
  • 2 linguri de otet din vin alb

Mod de preparare

Salata se spala foarte bine si apoi se desfac frunzele. Sunca se taiem in felii subtiri, cascavalul si rosiile se taie rondele. Intr-un castron amestecam ulei de masline cu otet din vin alb, condimentele prospete, sare si piperul macinat. Adaugam ingredientele taiate si le amestecam cu restul, apoi punem in frigider.

Il lasam la rece aprox. ½ ora apoi punem in farfurii.
Alte retete salate recomandate

Salata de orez

Salata de oua

Salata morcovi

Salata mexicana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...