Intr-un castron se adauga salata verde rupta in bucati mici, morcovii rasi, ardeiul fideluta si telina rasa. Se adauga piperul, sarea si maioneza si
Intr-un castron se adauga salata verde rupta in bucati mici, morcovii rasi, ardeiul fideluta si telina rasa. Se adauga piperul, sarea si maioneza si se amesteca bine. Pe un platou se aranjeaza central salata, sub forma de cerc, iar orezul se aranjeaza circular, in jurul salatei.
Se orneaza dupa preferinte.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Cozonac moldovenesc
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj