Intr-un castron se adauga salata verde rupta in bucati mici, morcovii rasi, ardeiul fideluta si telina rasa. Se adauga piperul, sarea si maioneza si
Intr-un castron se adauga salata verde rupta in bucati mici, morcovii rasi, ardeiul fideluta si telina rasa. Se adauga piperul, sarea si maioneza si se amesteca bine. Pe un platou se aranjeaza central salata, sub forma de cerc, iar orezul se aranjeaza circular, in jurul salatei.
Se orneaza dupa preferinte.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii