Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji

O salata usoara si eleganta.

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 gr mozarela(230 calorii)
  • 2 sfecle rosii(240gr- 106 calorii)
  • 20 gr rucola(5 calorii)
  • 20 gr salata rosie(5 calorii)
  • 1 morcov mediu(25 calorii)
  • 125 gr iaurt natural(cca 67 calorii)
  • 10 gr goji(32 calorii)
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite crema de otet balsamic(10ml- 14 calorii)

Mod de preparare

Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora verificand cu o scobitoare daca e coapta.

Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine.

Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in felii subtiri sau cubulete si o asezam pe fundul farfuriei de servit. Punem apoi salata, fasiile de morcov, rucola, mozzarella si presuram deasupra goji.

Amestecam iaurtul cu sare si il punem intr-un castronas alaturi de salata, turnand deasupra picaturi din crema de otet balsamic, apoi cu o scobitoare trasam o linie prin mijlocul picaturilor in asa fel incat sa formam inimioare.

Continutul caloric aproximat pentru fiecare portie este de 242 calorii.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii