Pentru salata cu pepene rosu, masline si branza feta am curatat de seminte o felie mai mare de pepene si am taiat-o cuburi. Ceapa am taiat-o feliute subtiri.
Pepenele rosu, pe langa faptul ca e un deliciu, e si un bun detoxifiant pentru organism; totodata poti face salate gustoase si inedite cu el. Combina-l cu ceapa rosie, masline, branza feta si putina menta si o sa vezi ce o sa iasa…
Pentru salata cu pepene rosu, masline si branza feta am curatat de seminte o felie mai mare de pepene si am taiat-o cuburi. Ceapa am taiat-o feliute subtiri si am lasat-o in sucul de lamaie, ca sa-i mai ia din iuteala, iar branza am taiat-o cubulete mici.
Am amestecat pepenele cu branza, cu ceapa si maslinele (am luat fara samburi si le-am lasat asa intregi), apoi am pus doua linguri de ulei de masline si am amestecat usor.; am presarat la final putina menta. Am lasat salata 30 de minute la frigider.
O combinatie cel putin interesanta, un gust deosebit de… placut.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj