Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se curata de solzi si intestine si se taie bucati. Se amesteca cu castravetii taiati cubulete, ceapa tai
Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se curata de solzi si intestine si se taie bucati. Se amesteca cu castravetii taiati cubulete, ceapa taiata julien si cartofii fierti taiati cubulete. Se pregateste sosul din otet, ulei si sare si se toarna peste legume si hamsii.
Se serveste salata dintr-un platou, ornat dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Saratele Placinta de dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii