Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se curata de solzi si intestine si se taie bucati. Se amesteca cu castravetii taiati cubulete, ceapa tai
Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se curata de solzi si intestine si se taie bucati. Se amesteca cu castravetii taiati cubulete, ceapa taiata julien si cartofii fierti taiati cubulete. Se pregateste sosul din otet, ulei si sare si se toarna peste legume si hamsii.
Se serveste salata dintr-un platou, ornat dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Saratele Placinta de dovleac
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti